dimecres, 18 de setembre del 2024

Bon dia!


A falta de menys d'un mes per la 12 edició de la pedalada de Rupit i Pruit, us parlarem una mica de la pedalada de Rupit i dels seus recorreguts.

Ja sigui per la feina que comporta, els espais naturals cada cop més protegits o els permisos necessaris que ens demanen, cada cop ens costa més trobar llocs nous on poder pedalar. Segurament aquest ha estat un dels motius principals que ens ha empès a decidir que aquesta serà la darrera edició de la pedalada de Rupit i Pruit. Han sigut 12 anys de molta feina però molt agraïda. Un esforç que queda compensat el dia que esteu tots a punt de sortir a pedalar, a gaudir, a riure i a patir una mica pel Collsacabra. Les vostres cares a l'arribar a meta, en fer la cervesa al final mentre en parleu, les vostres paraules d'agraïment cap als organitzadors dient-nos que l'any que ve repetireu han fet que any rere any tinguéssim ganes de continuar organitzant la Pedalada. Aquest any, però, pels motius que hem exposat abans, ha arribat a la fi.

I ho volem fer com cada any, explicant una mica els recorreguts. Us n'hem preparat dos, com sempre. Un de 30 km i poc més de 700+ i un de 41 amb 1100+. Els dos recorreguts comencen a l'aparcament i fins al km 24 no se separen curta i llarga. Aquests primers km recorren pista i corriols emblemàtics de Rupit i Pruit, que els que heu vingut en edicions passades, segurament us sonaran. Són corriols poc tècnics però molt divertits de fer. Al km 16 us esperarem amb l'esmorzar a punt perquè pugueu continuar amb totes les forces fins al final. Com dèiem, a partir del km 24 separem els recorreguts i els que feu la llarga, després de fer un trosset d'asfalt, encarareu l'última pujada per pista fins a arribar als peus de Cabrera on començareu, tot per corriol, (val a dir que algun trosset bastant tècnic i que, per tant, demanem seny) una baixada que us portarà fins a tocar a Pruit on es tornen a ajuntar els dos recorreguts per arribar tots junts altre cop a Rupit.

Us pengem també els perfils dels dos recorreguts. Com cada any, uns dies abans de la prova, penjarem els tracks perquè us els pugueu descarregar.

També, i com cada any, recordem que les inscripcions són limitades a 300 participants. Ens trobem que l'última setmana, la gent és quan s'anima més i al final, sabem que molta gent queda sense inscripció. La nostra recomanació és que feu la inscripció al més aviat possible.

Us esperem el dissabte, 5 d'octubre i a les 9 h del matí.

Salut i pedals!



dilluns, 2 de setembre del 2024

BONA TARDA!



Us animem a participar un altre any a la pedalada de Rupit i Pruit, gaudint un any més dels corriols i cingleres del Collsacabra que tant ens i us enamoren a tots! Com cada any, ens presentem amb dos recorreguts, el de 30km i 750+ i pels que prefereixen tirar una mica més, el recorregut llarg de 42km i 1060+

Ja podeu fer les inscripcions a:

https://www.dsport.cat/ca/fitxa_cursa.php?id_cursa=1061


Us esperem el proper dissabte 5 d'octubre!